Ton în sos chilli cu două feluri de morcovi și brânză Stracciatella
INGREDIENTE
pentru 4 persoane:
3 conserve de 80g Rio Mare Ton în ulei de măsline cu ardei iute
400g de brânză Stracciatella
4 morcovi portocalii
4 morcovi negri
Jumătate de varză
Un snop de busuioc
40g de ulei de măsline extravirgin
2 căței de usturoi
câțiva lăstari tineri
sare
3 conserve de 80g Rio Mare Ton în ulei de măsline cu ardei iute
400g de brânză Stracciatella
4 morcovi portocalii
4 morcovi negri
Jumătate de varză
Un snop de busuioc
40g de ulei de măsline extravirgin
2 căței de usturoi
câțiva lăstari tineri
sare
Stampa Ricetta
PREPARARE
1. Morcovii se decojesc și se taie în tije lungi. Cățeii de usturoi se zdrobesc fără a-i curăța, apoi se călesc într-o tigaie non-aderentă cu puțin ulei.
2. Se adaugă morcovii, se asezonează cu sare și se gătesc la foc iute timp de câteva minute, întorcându-i periodic. Aranjează brânza stracciatella pe un platou, adaugă morcovii gătiți, tonul cu chilli și presară deasupra lăstarii tineri.
3. Asezonează cu puțin ulei de măsline și servește cu grisine rustice.