Ton în sos chilli cu două feluri de morcovi și brânză Stracciatella

INGREDIENTE

pentru 4 persoane:
3 conserve de 80g Rio Mare Ton în ulei de măsline cu ardei iute
400g de brânză Stracciatella
4 morcovi portocalii
4 morcovi negri
Jumătate de varză
Un snop de busuioc
40g de ulei de măsline extravirgin
2 căței de usturoi
câțiva lăstari tineri
sare

Stampa Ricetta

Distribuiți rețeta

Spune-le prietenilor tai

Produsul utilizat

Aflați mai multe

PREPARARE

    1. Morcovii se decojesc și se taie în tije lungi. Cățeii de usturoi se zdrobesc fără a-i curăța, apoi se călesc într-o tigaie non-aderentă cu puțin ulei.

    2. Se adaugă morcovii, se asezonează cu sare și se gătesc la foc iute timp de câteva minute, întorcându-i periodic. Aranjează brânza stracciatella pe un platou, adaugă morcovii gătiți, tonul cu chilli și presară deasupra lăstarii tineri.

    3. Asezonează cu puțin ulei de măsline și servește cu grisine rustice.

CEL MAI POPULAR