Ton cu mazare proaspata si ceapa verde
INGREDIENTE
pentru 4 persoane:
3 conserve de
80g Rio Mare Ton in ulei de masline
1 kg de mazăre proaspătă
Câteva frunze de ceapă verde
Un cățel de usturoi
1 frunză de dafin
Menta proaspata dupa gust
40ml ulei de măsline extra-virgin
3 conserve de
80g Rio Mare Ton in ulei de masline
1 kg de mazăre proaspătă
Câteva frunze de ceapă verde
Un cățel de usturoi
1 frunză de dafin
Menta proaspata dupa gust
40ml ulei de măsline extra-virgin
Stampa Ricetta
PREPARARE
1. Spalati mazărea și tăiați fin ceapa verde. Caliti ceapa verde într-o tigaie non-aderentă, impreuna cu usturoiul și frunza de dafin. 2. Adăugați mazărea, sare, puțină apă și gătiți timp de aproximativ zece minute până când lichidul se evapora.
3. Asezați mazărea pe o farfurie sau un platou, adaugati tonul și decorați dupa gust cu menta proaspătă.