Ton cu ghimbir și sfecla rosie

INGREDIENTE

pentru 4 persoane
3 conserve de 80g Rio Mare Ton în ulei de măsline
400g cartofi galbeni și roșii
o bucată de ghimbir, aproximativ 25g
2 catei de usturoi
30ml ulei de măsline extra-virigin
20g nuci de pin
sare

Stampa Ricetta

Distribuiți rețeta

Spune-le prietenilor tai

Produsul utilizat

Ton în ulei de măsline extravirgin

Aflați mai multe

PREPARARE

    1. Spălați și tăiați sfecla rosie; coaceți ghimbirul și tăiați-l felii, tăiați si usturoiul in jumătate.

    2. Caliti usturoiul cu putin ulei intr-o tigaie pana cand devine auriu, adaugati sfecla, apa, sare dupa gust, ghimbirul si gatiti timp de aproximativ 10 minute, amestecand din cand in cand.

    3. Îndepărtați usturoiul, puneți sfecla pe o farfurie, adăugați tonul și serviți cu pâine prăjită.

CEL MAI POPULAR