Ton cu ghimbir și sfecla rosie
INGREDIENTE
pentru 4 persoane
3 conserve de 80g Rio Mare Ton în ulei de măsline
400g cartofi galbeni și roșii
o bucată de ghimbir, aproximativ 25g
2 catei de usturoi
30ml ulei de măsline extra-virigin
20g nuci de pin
sare
3 conserve de 80g Rio Mare Ton în ulei de măsline
400g cartofi galbeni și roșii
o bucată de ghimbir, aproximativ 25g
2 catei de usturoi
30ml ulei de măsline extra-virigin
20g nuci de pin
sare
Stampa Ricetta
PREPARARE
1. Spălați și tăiați sfecla rosie; coaceți ghimbirul și tăiați-l felii, tăiați si usturoiul in jumătate.
2. Caliti usturoiul cu putin ulei intr-o tigaie pana cand devine auriu, adaugati sfecla, apa, sare dupa gust, ghimbirul si gatiti timp de aproximativ 10 minute, amestecand din cand in cand.
3. Îndepărtați usturoiul, puneți sfecla pe o farfurie, adăugați tonul și serviți cu pâine prăjită.