Salată cu orz, ton, ridichie și alune

INGREDIENTE

pentru 4 persoane
2 conserve de 80g Rio Mare Ton în ulei de măsline
200g orz
salată aisberg
2 morcovi
6 ridichi
cîteva fire de pătrunjel
20g alune
50ml ulei de măsline extravirgin
o linguriță de oțet
piper
sare

Stampa Ricetta

Distribuiți rețeta

Spune-le prietenilor tai

Produsul utilizat

Ton în ulei de măsline extravirgin

Aflați mai multe

PREPARARE

    1. Fierbeti orzul intr-o cantitate mare de apa si un varf de cutit de sare.

    2. Tăiați ridichile și salata subțire, morcovii în rondele sau ii puteti da prin razatoare.

    3. Tăiați alunele in bucati mai mari, asezonati cu ulei, piper, puțină sare, oțet și adăugați câteva frunze de pătrunjel.

    4. Treceți orzul sub apă rece și scurgeți-l, asezonati cu un pic de sos cu alune. Puneți orzul și legumele pe o farfurie, adăugați tonul, sosul de alune ramas si câteva frunze de pătrunjel.

CEL MAI POPULAR