Paste cu ton
INGREDIENTE
pentru 4 persoane
400 g de spaghete
3 conserve de 80 Rio Mare Ton în ulei de măsline
1 ceapă roșie
1 cățel de usturoi
1 ciorchine de pătrunjel
un vârf de ardei iute
40ml ulei de măsline extravirgin
1 lingură de capere
sare la gust
400 g de spaghete
3 conserve de 80 Rio Mare Ton în ulei de măsline
1 ceapă roșie
1 cățel de usturoi
1 ciorchine de pătrunjel
un vârf de ardei iute
40ml ulei de măsline extravirgin
1 lingură de capere
sare la gust
Stampa Ricetta
PREPARARE
1.Aduceți la fierbere apa intr-un vas mare. Atunci când apa începe să clocoteasca, adăugați sare, pastele și gătiti-le până devin "al dente".
2. În timp ce pastele se gatesc, se taie mărunt ceapa rosie si pătrunjelul. Cățelul de usturoi decojit se taie in jumatate, caperele se spală și se scurg.
3. Puneți usturoiul, ceapa și ardeiul iute într-o tigaie mare cu ulei. Adăugați caperele și tonul cu puțin ulei.
4. Scurgeți pastele si adaugati-le în tigaie impreuna cu sosul. Adaugati câteva linguri de apă in care au fiert pastele până când spaghetele devin alunecoase. Ornati cu pătrunjel, scoateți usturoiul și serviți imediat.