Ton aromat cu busuioc, cu fasole verde și roșii cherry
INGREDIENTE
pentru 4 persoane:
2 conserve de 160g de Rio Mare Ton in ulei de măsline
300g de roșii cherry de culoare roșie și galbenă
300g de fasole verde
un mănunchi de busuioc
jumătate de cățel de usturoi
1 lingură de sos pesto gata preparat
50g de ulei de măsline extravirgin
sare
2 conserve de 160g de Rio Mare Ton in ulei de măsline
300g de roșii cherry de culoare roșie și galbenă
300g de fasole verde
un mănunchi de busuioc
jumătate de cățel de usturoi
1 lingură de sos pesto gata preparat
50g de ulei de măsline extravirgin
sare
Stampa Ricetta
PREPARARE
1. Fasolea verde se fierbe în apă sărată, se scurge și se lasă la răcit.
2. Roșiile se taie în jumătate și apoi în patru, se asezonează cu ulei, sare, usturoi tocat și busuioc; se amestecă și se lasă deoparte.
3. Fasolea verde se aranjează pe un platou, se adaugă tonul și roșiile împreună cu baza de gătit, înlăturând usturoiul.
4. La final se adaugă câteva frunze de busuioc și un strop de ulei amestecat cu sos pesto; servește imediat cu pâine crocantă.